Vijesti Društvo Nakon neprodužavanja ugovora oboljeloj Slobodanki, Todorićima se javili brojni humanitarci

Nakon neprodužavanja ugovora oboljeloj Slobodanki, Todorićima se javili brojni humanitarci

0

Derventsku i širu javnost potresao je slučaj teško oboljele Slobodanke Todorić, sugrađanke koja je zbog izigravanja zakona od strane poslodavca, u tim trenucima ostala bez produženja ugovora o radu i stalnog radnog odnosa (opširnije OVDJE).

Ipak, u najtežim momentima se pokazuje humanost, pa ova teška priča ima i svoju ljudsku stranu. Osim snažnog odijeka u javnosti i preko društvenih mreža, Todorićima je stigla podrška od Sindikata uprave Republike Srpske, a potom i od brojnih humanih ljudi.

Obratio mi se gospodin Milanko Balešević Biks, vlasnik firme “MB Motors”, sa željom da pomogne mojoj porodici. Nudi nam da u radni odnos primi moju suprugu na najmanje 3 mjeseca i da joj isplaćuje platu bez da ona dolazi na posao i bez obaveze da mu se taj isplaćeni novac vrati. Javio se i D.V, otac dvoje djece sa željom da donira bubreg mojoj supruzi ako je to potrebno. Čovjek je veliki humanista i dobrovoljni davalac krvi preko 40 puta. Hvala mu na takvoj gesti. Poštujem njegovu želju da ostane anoniman, napisao je na društvenim mrežama Slobodankin suprug Mladen, dodajući da je pomoć ponudilo više ljudi.

Derventa Cave

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here