Vijesti Društvo Nakon testiranja iz karantina otpušteno 11 osoba

Nakon testiranja iz karantina otpušteno 11 osoba

0

Na području opštine Derventa pod nadzorom, zbog epidemiološke situacije izazvane novim korona virusom, se nalazi 151 lice, a njih devetnaest se nalazi u karantinu.

Tokom prethodna 24 časa pod nadzor su stavljena četiri lica, a za 9 lica je istekao period nadzora.

Za jedanaest lica iz karantina, koja su testirana na korona virus 08. aprila, nalazi su uredni i oni su upućeni u kućnu izolaciju do isteka 14 dana od dana ulaska u Republiku Srpsku. Juče je još šest lica je testirano na korona virus i njihovi nalazi su u radu, stoji u saopštenju HE službe Doma zdravlja.

Izvršena je dezinfekcija u prostorijama “Amika-Relax”, Poljoprivrednika, Jeftić komerc, Opštinske organizacije Crvenog krsta i terenskih ambulanti Doma zdravlja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here