Vijesti Kultura i obrazovanje Nakon trogodišnje pauze festival “Raspjevani maj” ponovo će okupiti soliste iz regije

Nakon trogodišnje pauze festival “Raspjevani maj” ponovo će okupiti soliste iz regije

0

Dječiji muzički festival “Raspjevani maj” nakon trogodišnje pauze ponovo podiže zavjesu.

U ponedjeljak, 29. maja, u Centru za kulturu, nastupiće solisti osnovnih škola iz Dervente, Doboja, Teslića, Stanara, Broda, Prnjavora, Modriče, Liješća i Petrova.

Kao već iskusni domaćini, vjerujemo da ćemo još jednom u Derventi uspješno okupiti vrijedne nastavnike i talentovanu djecu iz različitih gradova, te svima zajedno omogućiti da uživaju u muzici, novim poznanstvima, razmjeni iskustava i uzajamnoj podršci, poručuju organizatori iz Centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju “Budućnost”,

Učenici će se takmičiti u kategorijama od I do V i od VI do IX razreda, a prva dva mjesta u obje kategorije će biti novčano nagrađena. Učesnike će ocjenjivati žiri kojeg čine profesorice Milijana Žunić, Dragana Latinović i Violeta Pećić.

U revijalnom dijelu će nastupiti učenici Centra “Budućnost”.

Takmičarski dio festivala počinje u 18 časova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here