Vijesti Hronika Napao službeno lice

Napao službeno lice

0

– Patrola policije PS Derventa, 04.01.2012. godine, lišila je slobode S.M. iz Dervente, nakon što je verbalno i fizički napao policijskog službenika. Navedeno lice je oko 17,25 časova, nakon što je platio kupljene lijekove u apoteci „Pharma nova“u Derventi, parfemom pošpricao radnicu u predjelu lica.

AmblemMUP-a

Po dolasku patrole policije, S.M., koji je zatečen na licu mjesta, odbio je da pruži na uvid ličnu kartu radi identifikovanja, a potom je pokušao da napusti objekat. Po upozorenju policije da ne napušta lice mjesta dok se ne utvrde potrebne činjenice, S.M. se počeo drsko ponašati, psujući i pljujući, prilikom čega je fizički napao jednog policajca, nakon čega je lišen slobode.

U toku je kriminalistička obrada nad navedenim licem, a po dokumentovanju, Okružnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom KD napad na služebno lice prilikom vršenja službene dužnosti.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here