Vijesti Hronika Napao suprugu, pa joj automobilom prešao preko noge

Napao suprugu, pa joj automobilom prešao preko noge

0

Prestale sa radom dvije policijske stanice

Na parking prostoru ispred ugostiteljskog objekta u Derventi, 30.10.2016. godine oko 00,55 časova, R.K. nastanjen u Republici Njemačkoj je nakon verbalne prepirke fizički napao suprugu, na silu izvukao iz vozilo i odgurnuo na tlo. Nakon što je oštećena pokušala da sa suvozačeve strane uđe vozilo kao bi uzela svoja dokumenta, suprug je naglo startovao automobil prilikom čega je oštećena ispala iz vozila, a R.K. joj vozilom (jednim pneumatikom) prešao preko prstiju lijeve noge. Povrijeđenoj je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Derventa gdje su joj konstatovane lake tjelesne povrede.

Po dokumentovanju protiv R.K. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici“.

CJB Doboj

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here