Vijesti Najave i obavještenja Narodna biblioteka organizuje Noć muzeja

Narodna biblioteka organizuje Noć muzeja

0

Narodna biblioteka Branko Radičević u petak 25. maja 2012. godine organizuje Noć muzeja. Manifestaciju će u 19,00 časova otvoriti načelnik opštine Dervente Milorad Simić.

Narodna biblioteka organizuje Noc muzeja

Program manifestacije:

– 19,00 časova – Otvaranje manifestacije uz obraćanje načelnika opštine Milorada Simića, nakon čega će nastupiti Udruženje “Bijeli orlovi” iz Valjeva sa srednjovjekovnim viteškim borbama.

– 19,30 časova – Projekcija dokumentarnog filma “Svjetlost iz hiljadu magle” (Hilandar prije i poslije požara 2004. godine) u trajanju od 45 minuta – autor filma Miloš Milišić iz Kraljeva.

– Prezentacija izrade ručnih radova (žene iz derventskog kraja).

– Izložba autora Suzane Durmiš (prodajnog karaktera).

– Izložba rukotvorina učenika etnološke sekcije OŠ “19. April” Derventa.

– Razgledanje etnološke i arheološke postavke kao i predstavljanje nove istorijske postavke vezane za perid NOB-a Dervente.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here