Vijesti Najave i obavještenja Narodna biblioteka: Promocija nove knjige Slaviše Savića

Narodna biblioteka: Promocija nove knjige Slaviše Savića

0

U Narodnoj biblioteci “Branko Radičević” sutra će biti održana promocija knjige “Plamen, talas i busen i ljubavi”, mladog derventskog autora Slaviše Savića.

19.10.

Radi se o odličnom studentu (prosjek 9,2) druge godine Filozofskog fakulteta na Palama, odsjeka za ruski i srpski i književni jezik, koji iza sebe već ima jedan naslov.

– “Glavni cilj pisanja mi je utilitaran, poučan. Želja mi je da iz mojih stihova ljudi štošta nauče. Pišem jednostavno i konkretno da bi me cijela populacija razumjela i nešto korisno izvukla iz toga. Ovo je moja druga knjiga, nakon naslova “Priroda, čovjek i ja”. To je bila zbirka misaonih pjesama. Nova knjiga “Plamen, talas i busen ljubavi” se sastoji iz ljubavnih pjesama i mojih ličnih poslovica. U knjizi je 70-ak pjesama i 36 poslovica”, ističe mladi autor.

Nakon derventske, uslijediće promocije u Tesliću i Palama. Slaviša je, uz pomoć prijateljice Andrijane, spremio zanimljiv program za sve koji dođu u biblioteku sutra (ponedjeljak) od 19.00 časova.

B. N. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here