Politika Opšti izbori 2018 Nastaviti razvoj ovog dijela opštine: Socijalistička partija održala predizborni skup u Osinji

Nastaviti razvoj ovog dijela opštine: Socijalistička partija održala predizborni skup u Osinji

0

Na predizbornom skupu Socijalističke partije u Osinji članovima i simpatizerima program stranke i izborne poruke predstavili su kandidati za poslanike u NSRS Biljana Nenadić, Slaven Gojković, Živko Vukičević, kao i kandidat za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Milanka Đukić.

Socijalisti su poručili da će štititi interese radnika, seljka, preduzetnika, intelektualaca, boračke populacije i svih onih koji žele da žive od rezultata svog rada, znanja i obrazovanja.

Značajan doprinos razvoju osinjskog kraja dala je Socijalistička partija i njeni odbornici u Skupštini opštine Derventa, to narod zna i prepoznaje. Uvjek smo radili u interesu čovjeka koji je glavni cilj i cetar naše politike. Neka vaš izbor budu kandidati Socijalističke partije, zajedno ćemo raditi na još većem razvoju ovog dijela naše opštine, ali i cijelog područja, ravnomjerno i grada i sela, poručeno je sa predizbornog skupa u Osinji.

Derventa Cafe – Opšti izbori 2018

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here