Vijesti Društvo Nastavljena rekonstrukcija “Partizanovog”

Nastavljena rekonstrukcija “Partizanovog”

0

Realizacija projekta rekonstrukcije rukometnog igrališta nastavljena je uklanjanjem stare ograde i postavljanjem betonskog zida na koji će u narednom periodu biti postavljena nova ograda oko igrališta. Projekat postavljanja nove ograde vrijedan je 45 hiljada maraka.

Rekonstrukcija ovog sportskog terena počela je krajem prošle godine. Do sada je asfaltiran glavni teren i na njega je postavljena podloga. Obnovljen je i objekat svlačionica.

Projektom je predviđeno da rukometno igralište bude multifunkcionalan objekat otvorenog tipa sa natkrivenim terenom, na kojem bi jedan dio prostora bio odvojen za sjedeća mjesta.

Glavni teren je prilagođen za različite sportove, košarku, fudbal, odbojku i tenis, a planirano je da u zimskom periodu bude pretvoren u klizalište.

derventa.ba

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here