Vijesti Društvo Nastavljeni radovi na uređenju centra grada – FOTO

Nastavljeni radovi na uređenju centra grada – FOTO

1

Nakon što je prošle godine završena prva faza uređenja prostora pored OŠ “Nikola Tesla”, ovih dana je započeto postavljanje fasade na zgradi na kojoj će biti oslikan prvi mural u našem gradu. Takođe, počelo je uređenje parkinga kod Katastra.

Prvi derventski mural, inače, oslikaće Rikardo Druškić, muralista iz Sarajeva, čiji se radovi nalaze na zgradama i ustanovama u nekoliko BiH gradova.

Opštinska komisija ovom umjetniku prenijela je neke zanimljivosti o Derventi na osnovu kojih će Drukšić dati prijedlog murala sa motivima kojeg bi oslikao. Za to vrijeme „Ehta-R“ uređuje fasadu zgrade za šta je izdvojeno 10000 maraka, saznajemo iz Odjeljenja za stambeno komunalne poslove.

Sa druge strane, za uređenje parkinga pored Katastra, zajedno sa već pomenutim platoom, izdvojeno je 80.000 KM. Radove izvodi „Geokop“.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here