Vijesti Društvo Nastupom mladih muzičara završeno premijerno izdanje Ljetne art scene u Derventi –...

Nastupom mladih muzičara završeno premijerno izdanje Ljetne art scene u Derventi – FOTO

0

Nastupom učenika Osnovne muzičke škole “Nikola Tesla” sinoć je završeno prvo izdanje derventske Ljetne art scene.

Festival je imao za cilj da afirmiše raznolike derventske umjetnike svih uzrasta, ali i da prikupi novčana sredstva za kupovinu klavira za Narodnu biblioteku “Branko Radičević”.

Tokom 12 večeri predstavilo se na desetine derventskih stvaralaca i poneki gost, a za pomenutu namjenu prikupljeno je gotovo 1.900 KM.

Sinoćnjom večeri Art scene je uspješno završen podvig kojim je Derventa imala priliku da vidi svoje umjetnike u punom sjaju. Posebnu zahvalnost Derventa i NB “Branko Radičević” duguje Aleksandri Marilović, Milijani Žunic i Dragani Latinović koje su imale dovoljno hrabrosti da pokrenu nešto ovakvog karaktera. Vidimo se ponovo slijedećeg ljeta, poručili su iz Biblioteke.

Inače, zadovoljstvo da zatvore premijerno izdanje festivala imali su talenti Ana Sibinčić, Anđela Orlango, Teodora Topić, Teodora Zarić, Nemanja Nikolić, Kristina Pavičić i Dunja Stanivuković koji svoje muzičke vještine uče u Osnovnoj muzičkoj školi u klasi Maje Đokić, Valentine Šatare, Milke Grković i Momčila Gavrilovića.

Foto-galerija Dragana Mišića:

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here