Vijesti Kultura i obrazovanje NB “Branko Radičević”: Djed Mraz i gusari razveselili mališane

NB “Branko Radičević”: Djed Mraz i gusari razveselili mališane

0

Narodna biblioteka „Branko Radičević“ i na kraju ove godine organizovala je predstavu za članove „Maštovnice“, radionice koja okuplja mališane koji ne pohađaju predškolsku nastavu u vrtićima.

Ovoga puta djecu su zabavila trojica „ljutih“ gusara „Dis teatra“ iz Banjaluke.

„Gusarska bajka“ je predstava u kojoj su zastupljeni djeci nekada veoma zanimljivi likovi, prije pojave današnjih “pokemona”. Govori o gusarima koji su na granici da budu dobri ili loši i o tome da li oni mogu dobiti paketiće, jer im ne znamo ni njihovu adresu niti čime se bave, rekao je Novica Bogdanović, direktor „DIS teatra“.

Uz pomoć pozorišne magije, glumci su dozvali Djeda Mraza koji je sadašnjim i bivšim polaznicima „Maštovnice“ podijelio paketiće.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code