Vijesti Kultura i obrazovanje NB “Branko Radičević”: Nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi osnovaca

NB “Branko Radičević”: Nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi osnovaca

0

Narodna biblioteka „Branko Radičević, povodom 8. marta – Dana žena, organizovala je izbor najboljih likovnih i literarnih radova na teme „Draga majko, srećan ti 8. mart“, „Samo je jedna majka“ i „Tebi, najdraža ženo“ za učenike osnovnih škola.

Najljepše likovne radove u kategoriji od prvog do petog razreda naslikali su prvoplasirana Hana Bogdan, drugoplasirana Adrijana Grabež, dok su treće mjesto podijelili Luka Tominčić i Dunja Jevrić. Među učenicima od 6. do 9. razreda najboljim radom ocijenjen je rad Stefani Bogdan, potom Violete Oro, a treće su podijelile Dunja Jelisić i Una Teofilović.

U kategoriji od prvog do petog razreda najljepše riječi i stihove napisala je Elena Kuzmanović, drugoplasirana je bila Tara Milovanović, dok je treće mjesto pripalo Dejanu Vaseliću i Kristini Mirković. Od petog do devetog razreda najbolji literarni rad imali su Maja Bojanić i Sergej Radanović, iza kojih su se plasirali Nikolina Adžić i Anđela Lukić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code