Vijesti Politika I NDP dio skupštinske većine

I NDP dio skupštinske većine

0

snsd-ndp

Predsjednici opštinskih odbora Saveza nazavisnih socijaldemokrata Milorad Simić i Narodnog demokratskog pokreta Zoran Milojević potpisali su danas Sporazum o saradnji, kojim je NDP postao član skupštinske većine koju čine SNSD, US, DNS, SP i HDZ.

– Imali smo skupštinsku većinu poslije izbora, ali smo danas potpisali još jedan Sporazum o saradnji sa gospodinom Milojevićem. Čast nam je, kao i našim koalicionim partnerima, da je NDP, jedna ozbiljna stranka koja ima dva odbornika, pristala da sa nama čini jednu veću porodicu, koja radi za dobro Dervente, kazao je Simić ovom prilikom.

Milojević je istakao da su pregovori bili korektni.

– Samim tim NDP je postao dio većine, srazmjerno broju mandata koji ima u Skupštini. Smatramo da ćemo djelovanjem u skupštinskoj većini uspjeti da ostvarimo neke ciljeve izborne platforme, prije svega na stvaranju dobrog privrednog ambijenta i zapošljavanja, naročito mladih, istakao je Milojević.

B. N. – Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here