Vijesti Društvo „Ne brže od života“

„Ne brže od života“

0

U sklopu kampanje „Ne brže od života“, koju provodi MUP RS, uz podršku  EUPM- a, policijski službenici policijskih stanica za bezbjednost saobraćaja iz sastava CJB Doboj, tokom redovne kontrole saobraćaja, vozačima će  djeliti letke koji sadrže korisne savjete za bezbjednu vožnju i upozorenja za odgovorno ponašanje prema drugim učesnicima u saobraćaju. Cilj ove kampanje je da vozačima skrenemo pažnju da u sezoni godišnjih odmora treba da budu maksimalno oprezni kada je u pitanju brzina kretanja vozila i poštovanje saobraćajnih pravila i propisa.

Ne brze od zivota

Radi povećanja stepena bezbjednosti saobraćaja, CJB Doboj je, za prvih šest mjeseci ove godine, pored akcija koje je zaveo MUP RS, organizovao i proveo 11 regionalnih i 42 lokalne akcije, najčešće usmjerene na kontrolu brzine kretanja vozila, alkoholisanosti vozača i kontrlu korištenja kaciga za motocikliste i bicikliste.

U predstojećem ljetnjem periodu, u vrijeme turističke sezone, kada je povećana frekventnost vozila i lica u saobraćaju, policijske stanice za bezbjednost saobraćaja pojačaće kontrolu saobraćaja na frekventnijim putnim pravcima i na dionicama puta na kojima je evidentirano učestalije događanje saobraćajnih nezgoda.

PSBS Derventa će 22. jula 2011. godine tokom redovne kontrole saobraćaja dijeliti letke sa edukativnim sadržajem. Navedena aktivnost će biti sprovedena u Kninskoj ulici, sa početkom u 9 časova.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here