Vijesti Najave i obavještenja Ne jedna nego dvije: Višestruki prvak BiH Milorad Stojanović Zis organizuje štraparijadu...

Ne jedna nego dvije: Višestruki prvak BiH Milorad Stojanović Zis organizuje štraparijadu u Derventi – VIDEO

4

Prva međunarodna štraparijada u sezoni 2020 održaće se u Derventi po prvi put 05. aprila 2020. godine u organizaciji višestrukog šampiona BiH Milorada Stojanovića Zisa.

Uz veliku podršku grada Dervente i načelnika opštine Milorada Simića, višestruki šampion BiH, čovjek koji je osvojio sve što se moglo osvojiti u ovom sportu, sa sinom Peđom i uz moju pomoć, dovešće štraparijadu u Derventu. Biće to prilika da Dervenćani po prvi put vide ovakvo jedno takmičenje u svom gradu, kaže Zisov prijatelj Stanimir Škorić.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na 066 459 207.

Štraparijada će održati na Sajmištu, a goste ce zabavljati krajiška grupa Goci i Lazo.

Derventa Cafe

4 KOMENTARI

  1. Super. Štaparijada, Goci i Lazo. Ojka. Konji i balvani. Pod pokroviteljstvom gradonacelnika. Šargije i rakija, folklor i Bosiljkovanje. Kultura narodu. 21. vijek u svijetu je vec skoro 20 godina. Ovaj mrtvi grad i veoma ziva selendra kasni oko 200 godina. Zivjeli.

  2. Kakva kultura, ne znam sta pričaš, lijepo je to sto se održava tradicija i običaji a ne kao većina što glume glumce hoće da pobjegnu iz sela ali selo iz njih nikad, odu tako ljudi na kratko do EU pa su odmah završili Bečku školu…

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here