Vijesti Društvo Nedjeljko Spasenić strastveni je ljubitelj konja – VIDEO

Nedjeljko Spasenić strastveni je ljubitelj konja – VIDEO

1

Ekipa TV K3 protekle sedmice posjetila je zaista jedno specifično, i po mnogo čemu drugačije imanje, u selu Rapćani kod Dervente.

Na imanju Nedeljka Spasenića i njegove supruge Milke u Rapćanima kod Dervente, pored razne stoke, ovaca, krava, svinja, nalazi se pet konja i jedno mlado ždrijebe. Konje na svom imanju Nedeljko drži iz čiste ljubavi, koja traje već decenijama, te kako kaze ljepote, sa kojom ova životinja zrači.

Na ovom imanje uskoro se još jedna prinova, te je pitanje dana kada će ih konjušnici biti sedam. Koliko brine i voli svoj konje, Nedeljko je svim njima dao imena.

Ovaj vrijedni domaćin do samog rata na imanju nije imao kobila, te nam je ispričao kako je došla ideja za kobilama, što je donijelo i veći broj u konjušnici.

Konji na imanju Spasenića naučeni su na ljude, a Nedeljko ih nerijetko i jaše to vrlo često neosedlane, a jahanje su zavoljela i njegova djeca i unuci.

TV K3

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here