Vijesti Društvo Nekadašnji učenici oživjeli uspomene i obilježili 52. godišnjicu od završetka Učiteljske škole

Nekadašnji učenici oživjeli uspomene i obilježili 52. godišnjicu od završetka Učiteljske škole

0

Okupljanjem kod škole u kojoj su stekli svoja prva stručna znanja, ali i doživjeli nezaboravne uspomene kakve samo mladost može da pruži, nekadašnji učenici Učiteljske škole “Hasan Kikić” obilježili su pune 52 od završetka svog srednjoškolskog obrazovanja.

Petnaestak članova generacije maturanata koji su srednju školu završili 1971. godine danas se prisjetilo svojih srednjoškolskih dogodovština i oživjelo uspomene nekadašnjih drugara iz školskih klupa.

Pored onih koji svoje još uvijek radne i češće penzionerske dane provode u Derventi, na ovo okupljanje stigli su uglavnom iz zemalja okruženja.

Učiteljska škola u Derventi je svojevremeno bila „ime“ i u nju su dolazili učenici iz čitave regije, od Tešnja, Teslića, Modriče, ali i Osijeka i drugih mjesta iz Hrvatske.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here