Vijesti Najave i obavještenja Nekoliko naselja bez električne energije

Nekoliko naselja bez električne energije

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u ponedjeljak, 26. februara, doći do zastoja u isporuci električne energije u Modranu, Plehanu, Bunaru i Bukovcu.

Ova naselja će bez električne energije ostati u periodu od 8 do 14 časova zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa.

Takođe, kratkotrajno, u vremenu od 7:55 do 8 i od 13:55 do 14:00 časova ostaće potrošači u naseljima Zelenike, Cerovi i Kostur, koje se napajaju sa trafo-područja Modran – Šitum, Plehan – Kovačevci, Bunar – Mijatovići, Bunar – Kozak, Bunar – Stanići, Modran – Groblje, Bukovac (De).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here