Vijesti Najave i obavještenja Nekoliko naselja bez električne energije

Nekoliko naselja bez električne energije

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u četvrtak, 29. februara, doći do zastoja u isporuci električne energije u više naselja.

Od 8 do 14 časova planirani su radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u Babinom Brdu, Bijelm Brdu, Dubočcu, Pjevalovcu i Trstenicima.

Bez električne energije biće potrošači koji se napajaju sa trafo-područja Babino Brdo, Raščići, Bijelo Brdo, Dubočac, Pjevalovac 1, Trstenci – Kladari, Trstenci – Kamenovac, Trstenci 2, Trstenci – Grabici, Trstenci – Škola, Trstenci – Lužani, Bijelo Brdo – Sedlići, Bijelo Brdo-Vakuf, Pjevalovac 2 – Lugonjići, Bijelo Brdo – Garići.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog, napominju iz Elektro Doboja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here