Vijesti Najave i obavještenja Nekoliko sela bez električne energije

Nekoliko sela bez električne energije

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u ponedjeljak, 17. juna, doći do zastoja u isporuci električne energije.

U periodu od 8 do 14 časova su planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u Velikoj Sočanici, Maloj Sočanici, Gornjoj Lupljanici, Donjoj Lupljanici, Gornjim Ceranima, Dodnjim Ceranima, Pojezni, Osinji, Crnči, Osinjskom Klenovcu i dijelu Velikog Prnjavora (Torine).

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog, napominju iz Elektro Doboja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here