Vijesti Sport Nekorektan gest Vrbasa

Nekorektan gest Vrbasa

0

Rukometaši Dervente, koji se od prošle nedjelje nalaze na pripremama u Bačkoj Palanci, trebalo je da u četvrtak uveče odigraju kontrolnu utakmicu u Vrbasu protiv istoimene ekipe, ali do toga nije došlo.

Nekorektan gest Vrbasa

Naime, kada su Dervenćani stigli u pomenuti grad na utakmicu dočekala ih je prazna dvorana.

– Kada smo stigli u Vrbas dočekala nas je prazna dvorana i izvinjenje trenera te ekipe, jer je “navodno igrače poslao kućama da gledaju TV prenos utakmice Srbija – Slovačka”. Propao nam je planirani termin za odigravanje utakmice, a tako neozbiljno ponašanje ekipe Vrbasa ne možemo razumjeti – izjavio je sekretar Dervente Brane Đuraš.

Pripreme ekipe se odvijaju planiranom dinamikom, iako je ekipa osjetno oslabljena, jer su kod kuće ostali Saša Mayarević, Mirko Marčeta, Nemanja Ristić, Beni Škrga i Mladen Banović.

B. R. – Glas Srpske

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here