Vijesti Sport Nekorektan gest Vrbasa

Nekorektan gest Vrbasa

0

Rukometaši Dervente, koji se od prošle nedjelje nalaze na pripremama u Bačkoj Palanci, trebalo je da u četvrtak uveče odigraju kontrolnu utakmicu u Vrbasu protiv istoimene ekipe, ali do toga nije došlo.

Nekorektan gest Vrbasa

Naime, kada su Dervenćani stigli u pomenuti grad na utakmicu dočekala ih je prazna dvorana.

– Kada smo stigli u Vrbas dočekala nas je prazna dvorana i izvinjenje trenera te ekipe, jer je “navodno igrače poslao kućama da gledaju TV prenos utakmice Srbija – Slovačka”. Propao nam je planirani termin za odigravanje utakmice, a tako neozbiljno ponašanje ekipe Vrbasa ne možemo razumjeti – izjavio je sekretar Dervente Brane Đuraš.

Pripreme ekipe se odvijaju planiranom dinamikom, iako je ekipa osjetno oslabljena, jer su kod kuće ostali Saša Mayarević, Mirko Marčeta, Nemanja Ristić, Beni Škrga i Mladen Banović.

B. R. – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here