Vijesti Sport Nema nasilja na sportskim terenima

Nema nasilja na sportskim terenima

0

Komandir Policijske stanice Derventa, Mile Tadić, zajedno sa saradnicima održao je sastanak sa predstavnicima devet sportskih klubova sa područja opštine Derventa.

Nema nasilja na sportskim terenima

Na sastanku, kome su prisustvovali i predstavnici LOT – Tima iz Dervente, predstavnici sportskih kolektiva upoznati su sa odredbama Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, Zakona o sportu i Zakona o javnom okupljanju građana, odnosno obavezama koje su dužni ispoštovati prilikom organizovanja sportskih priredbi, te načinima saradnje sa policijom na prevazilaženju eventualno nastalih neželjenih situacija na sportskim pripredbama.

Zahvaljujući dobroj saradnji sportskih kolektiva i policije, tokom održavanja sportskih priredbi na području opštine Derventa, u protekloj godini nisu zabilježeni slučajevi narušavanja javnog reda i mira niti slučajevi koji bi bili u suprotnosti sa drugim pozitivnim zakonskim propisima.

N.S. – Posavske novosti 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here