Vijesti Društvo Nema ništa humanije nego pomoći onima kojima je potrebno – VIDEO

Nema ništa humanije nego pomoći onima kojima je potrebno – VIDEO

1

Na nedavno održanoj izbornoj sjednici organizacije Crvenog krsta u Derventi uručene su nagrade “Zlatni znak” Obradu Simiću i Zoranu Mišiću, dvojici volontera Crvenog krsta koji dugi niz godina aktivno učestvuju u radu ove organizacije.

Simić već duže od četiri decenije učestvuje u radu organizacije, dajući svoj nemjerljiv doprinos.

Mene motiviše pružanje pomoći starim, iznemoglim i svima onima kojima je pomoć potrebna, što je za mene velika čast i zadovoljstvo. Trudio sam se da nesebično pomažem, a moj trud bio je prepoznat kako od gradske, tako i od republičke organizacije Crvenog krsta i za to sam nagrađen, naglašava Obrad.

Mladima, koji imaju vremena i volju, poručuje da se priključe dobročinom radu organizacije.

Nema ništa ljepše, časnije i humanije nego pomoći čovjeku kojem je potrebno, pružiti mu ruku, da osjeti tu toplinu i da nije prepušten i ostavljen sam, kaže ovaj dugogodišnji volonter.

“Zlatni znak” ponosno ističe i Mišić, takođe dugogodišnji volonter organizacije.

Nagrada je to za sve uloženo vrijeme, ali i sreća i zadovoljstvo onih ljudi koje smo pomagali, ističe Mišić.

TV K3

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here