Vijesti Razno Neobičan transfer: Stari Folksvagenov kombi uskoro na ulicama evropske metropole

Neobičan transfer: Stari Folksvagenov kombi uskoro na ulicama evropske metropole

0

15037071_10154696058278674_8102091416798759382_n

Jedno od najprepoznatljivijih prevoznih sredstava u Derventi svakako je Folksvagenov kombi, koji je za svoje potrebe koristio AirSoft klub Derventa. 

Ipak, ovo vozilo više nećemo sretati na našim putevima, ali je vrlo zanimljivo da je njegova nova destinacija – Njemačka. Njegov novi vlasnik živi i radi u Minhenu, a na ovaj potez se odlučio vjerovatno zbog toga što se ipak ne radi o običnom kombiju, nego o fabički podešenom vojnom transporteru koji nosi naziv VW T3 (T2). Kombi će dobiti njemačke registarske tablice i biće na cestama narazvijenije zemlje Evrope, gdje je već pomalo i “oldtajmer”.

– Srećno novom vlasniku, a našoj “mašini” hvala što nas za 5 i po godina uvijek srećno vraćao na polaznu tačku i nigdje nije “ostavio”, poručili su “airsofteri” na društvenim mrežama.

Bilo je ovo vozilo i koje je korišteno za opšte dobro, tokom perioda poplava u Derventi, kao i u humanitarnim akcijama u Doboju, a u BiH je stiglo sa vojnicima SFOR-a.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here