Vijesti Društvo Neodgovornost ili bahatost: Automobilom blokirao garaže Doma zdravlja, vozač Hitne pomoći ga...

Neodgovornost ili bahatost: Automobilom blokirao garaže Doma zdravlja, vozač Hitne pomoći ga morao tražiti

0

Naš čitalac S.R. poslao nam je fotografiju nastalu iz hodnika Doma zdravlja na kojoj se vidi da je vozač bijelog automobila sa fotografije blokirao izlaze iz najmanje tri garaže u kojima se inače nalaze vozila Hitne pomoći i Doma zdravlja.

Nažalost, u tim trenucima jedan od vozača Doma zdravlja je trebao vozilo, pa je desetak minuta tražio neodgovorno parkiranog kolegu. Možda se radilo i o nekom hitnom slučaju…

Na kraju ne znam ni da li ga je pronašao i kako su riješili ovu situaciju. Kao što vidite, tri ulaza su blokirana i ovo je za svaku osudu i za ogromnu kaznu. Parking Doma zdravlja je krcat i ljudi sebi daju za pravo da se parkiraju gdje god nađu mjesta. Mislim da je vrijeme da se i opština pozabavi pitanjem proširenja parkinga da se ovakve situacije ne dešavaju, kaže čitalac koji je poslao fotografiju.

Na kraju, nije uopšte cilj da se na nekog obruši gnjev javnosti, već da se malo povede računa. Nemali broj vozača u našem gradu smatra da se svojim vozilom moraju dovesti tačno do mjesta do kojeg žele, bez obzira na posljedice koje mogu biti “teže” od pješačenja nekoliko stotina metara.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here