Vijesti Hronika Otkriveno neovlašteno priređivanje igara na sreću u Derventi

Otkriveno neovlašteno priređivanje igara na sreću u Derventi

0
Nelegalno kockanje u dva lokala u Derventi septembar 2014
Foto: Ilustracija

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću izvršili su u zajedničkoj akciji sa Poreskom upravom Srpske 43 inspekcijska nadzora, prilikom kojih je otkriveno 11 prekršaja iz Zakona o igrama na sreću.

Akcija je sprovedena je na području grada Banjaluka, te opština Prnjavor, Derventa i Brod, a odgovornim licima izdato 11 prekršajnih naloga kojima je izrečeno ukupno 43.000 maraka kazni.

Kada je u pitanju Derventa, inspektori su utvrdili neovlašteno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću putem terminala za sportsko klađenje u vlasništvu lica Đ.S. u objektu “Sport kafe”. Za učinjeni prekršaj vlasniku je izdat prekršajni nalog u iznosu od 2.000 maraka, a terminal koji je služio za izvršenje prekršaja je zapečaćen, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here