Vijesti Hronika Neshvatljiv i opasan čin među mnoštvom djece: Potukli se prodavači balona iz...

Neshvatljiv i opasan čin među mnoštvom djece: Potukli se prodavači balona iz Zenice

1

Tokom sinoć održane 11. „Konferencije beba” u Derventi došlo je do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tuče izmedju Zeničana E. K. i A. H.

Protiv navedenih lica će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za počinjeni prekršaj za tuču i fizički napad iz člana 12 Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog Tužilaštva Doboj, rečeno nam je u Policijskoj upravi Doboj.

Radi se o prodavačima balona na pomenutoj manifestaciji, a izvijesno je da se poznaju od ranije.

Dva muškarca su se iznenada potukla, bukvalno su letjeli kroz narod i prvo su udarili u ženu sa bebom u kolicima, a onda i na grupu od 6 djece, koju su srušili na zemlju. Tu su se davili. Potom smo upuceni na hitnu jer su djeca imala ogrebotine, a jedan od njih je pri padu udario moje dječake u stomak, opisuje jedna od majki povrijeđene djece.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here