Vijesti Društvo Nestručna upotreba oružja donosi brojne opasnosti – FOTO

Nestručna upotreba oružja donosi brojne opasnosti – FOTO

1

Komandir Policijske stanice Derventa Milomir Balatunović i njegov zamjenik Dušan Dakić danas su u Srednjoškolskom centru „Mihajlo Pupin“ održali edukativno predavanje o opasnostima koje nose nestručna upotreba oružja, te o načinima postupanja sa pronađenim oružjem.

Predavanje je održano u okviru kampanje „Oružje ne štiti, oružje ubija“ koja će se na teritoriji Srpske provoditi do 9. juna, a koju MUP Srpske realizuje u okviru projekta „PILLAR“, uz podršku Razvojnog programa UN-a (UNDP BiH) i Koordinacionog odbora za kontrolu malog oružja i lakog naoružanja.

I u ranijem periodu pripadnici Policijske stanice Derventa su svake godine provodili kampanje edukativnog sadržaja, najviše u smislu upotrebe oružja i pirotehničkih sredstava. Nažalost, imali smo jedan takav tragični događaj upravo u Derventi u maju 2021. godine kada je desetogodišnjak pronalaskom dijela eksplozivnog sredstva smrtno stradao u potkrovlju kuće u kojoj je živio sa svojom porodicom, podsjetio je Balatunović.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Koliko je to časna i sposobna policija na sebi sam osjetio.Napala me banda stvarnog šefa policije u Derventi Gojka Kafedžije,sin mu,sluga mu Čičak i dva policajca.I oni meni prijete i nasrću a kad ja odgovorim visoki jedan od policajaca mašava se za pištolj i remen kao da bi na mene kidisao.E,to je pravilna upotreba pištolja Balatune po vama krimosima.To sam prijavljivao i bandi u Derventi i Unutrašnjoj kontroli MUP.Ja sam a njih četvorica plus iz obližnje kuće šef policije s mitraljezom i onda svi oni odu na kaficu i rakijicu u kuću šefa policije kod kafedžike Spomenke.Može li kaficaaaa,a može i rakijicaaaa.Balatun i bagra iz policije na te fore padaju ko šljiva u balegu.Za te divne ljude spremni su da ubijaju.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here