Vijesti Sport Nešto novo u Derventi, turnir u ragbiju

Nešto novo u Derventi, turnir u ragbiju

0

Proteklog vikenda održan je turnir u ragbiju 7s, a organizator turnira je bio Ragbi klub “Gladijatori” iz Dervente. Pored ragbi kluba “Gladijatori” kao organizatora turnira, svoje učešće na turniru uzele su gostujuće ekipe iz Sarajeva – Ragbi klub “Sarajevo” i Srebrenice – Ragbi klub “Guber”.

Nesto novo u Derventi, turnir u ragbiju

Na turniru su odigrane samo dvije utakmice, a turnir su otvorili domaći „Gladijatori“ i gosti iz Sarajeva. Publika je imala priliku da odgleda jednu vrlo kvalitetnu utakmicu u kojoj nije izostala borbenost obe ekipe. Pobjedu su upisali Gladijatori, konačan rezultat Ragbi klub “Gladijatori” – Ragbi klub “Sarajevo” 21:5.

Akteri druge utakmice ponovo su bili domaćini iz Dervente, a suprotstavila im se ekipa RK “Guber” iz Srebrenice. Zbog problema u prevozu Srebreničani nisu došli u punom  sastavu, te je RK “Guber” dopunjen sa nekoliko Sarajlija kako bi se mogla odigrati utakmica sa Dervenćanima. I ovaj put “Gladijatori” su zabilježili pobjedu, konačan rezultat Ragbi klub “Guber” – Ragbi klub “Gladijatori” 7:17.

Lijepo vrijeme i dobra atmosfera samo su išli u prilog organizatoru da se turnir realizuje na najbolji mogući način. Gladijatore posebno raduje činjenica da je odziv gledalaca bio veći nego ikada do sada.

Prvi čovek “Gladijatora”, Radomir Petković, nije krio zadovoljstvo onime što je pokazano i urađeno na terenu. “Ovom prilikom želim da se zahvalim upravi Ragbi kluba “Sarajevo” i Ragbi kluba “Guber” koji su dali svoj doprinos da se ovaj turnir odigra, a posebno bi se zahvalio svim igračima na fer i korektnoj igri” – kazao je Petković.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here