Politika Opšti izbori 2018 Nikolina Tepić, kandidat NDP-a: Vrijeme je da Srpsku preuzmu mladi ljudi

Nikolina Tepić, kandidat NDP-a: Vrijeme je da Srpsku preuzmu mladi ljudi

0

Nikolina Tepić, kandidat Narodnog demokratskog pokreta za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 4, rođena je 14.08.1992. godine u Prnjavoru. Student je Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Banja Luci. Udana, majka dvoje djece. Zaposlena.

Zašto sam se kandidovala?
Kao i ostali kandidati smatram da svojim radom i trudom mogu da doprinesem razvoju Republike Srpske. Mislim da je vrijeme da Srpsku “u ruke uzmu” mladi i perspektivni ljudi koji će se zalagati da svoje sugrađane i buduće generacije zadrže ovdje, obezbjeđujući im dobro školstvo i zdravstvo, ali prije svega pristojno plaćen posao, pristojne invalidine i penzije.

Zašto NDP?
Kada sam prije 6 godina ulazila u politiku NDP, odnosno tadašnja Demokratska partija, bila je mlada stranka za koju mnogi nisu bili ni čuli. Sviđala mi se politika našeg lidera gospodina Dragana Čavića, samim tim i ideolgija ove stranke. NDP oko sebe okuplja mlade perspektivne ljude koji su spremni da rade i da se zalažu za bolje sutra. Ovdje imam pravo da kažem svoje mišljenje i iznesem prijedloge. Mi smo iz dana u dan bolji i našu vrijednost prepoznaju birači koji nam sve više ukazuju povjerenje.

Šta poručujem biračima?
Mislim da smo se dosta sažalijevali! Mislim da nije dovoljno samo okrivljavati ove ili one za stanje u našoj državi, jer smo jednim dijelom i mi krivi. Ako si spreman i želiš promjene izađi na izbore 7. oktobra, izvrši svoju građansku dužnost, glasaj za listu kandidata NDP i za kandidate SZP. Mi zaslužujemo bolje!

Derventa Cafe – Opšti izbori 2018

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here