Vijesti Najave i obavještenja Niste sami: Za starije osobe otvorene linije za pomoć u snabdijevanju potrepštinama

Niste sami: Za starije osobe otvorene linije za pomoć u snabdijevanju potrepštinama

0

Opštinski Štab za vanredne situacije je na sjednici održanoj 22.03.2020.godine donio sljedeće zaključke:

1. U saradnji sa Opštinskom organizacijom Crvenog krsta aktivirati određen broj volontera kako bi se obezbijedilo snabdijevanje potrebnim namirnicama lica sa navršenih 65 i više godina, kojima je u skladu sa Naredbom Vlade zabranjeno kretanje.

2. Lica kojima je potrebno snabdijevanje mogu se javiti na kontakt telefone 053 315 -121 i 053 315 140 u periodu od 8,00 do 14,00 časova od 23. marta 2020. godine.

3. Potrebno je da poslodavci izdaju potvrde licima koja imaju potrebu kretanja u periodu trajanja policijskog časa zbog nesmetanog obavljanja procesa rada.

4. Obavezuje se preuzeće „Komunalac“ da u narednom periodu izvrši dezinfekciju zajedničkih prostorija u svim zajednicama etažnih vlasnika i ostalim objektima kolektivnog stanovanja.

4. Mole se građani da lica koja su došla iz inostranstva, a koja ne poštuju odluke o kućnoj izolaciji, prijave policiji na tel. 053 312 222 ili Inspekciji na 065 405 805.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here