Vijesti Kultura i obrazovanje Nova donacija “Addiko banke”

Nova donacija “Addiko banke”

0

“Addiko banka”, u okviru realizacije programa “Addico cares”, donirala je danas opremu za korektivnu gimnastiku vrtiću “Trol”.

Radi se o projektu koji se realizuje posljednje tri godine.

– Pored donacija ustanovama i institucijama koje rade sa djecom, ovaj program podrazumijeva i korporativno volontiranje naših zaposlenika. Drago nam je da smo, nakon donacije GPS satova članovima udruženja “Sunce”, danas u prilici da poklonimo opremu mališanima “Trola”, saopštili su iz “Addiko banke”.

Direktorica vrtića Gordana Simić zahvalila se donatorima, te poručila da će oprema za korektivnu gimnastiku biti korištena u redovnoj nastavi, ali i u okviru specijalizovanog programa “MAla školica sporta”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here