Vijesti Najave i obavještenja Nova filmska ostvarenja u Centru za kulturu

Nova filmska ostvarenja u Centru za kulturu

0

I ovog ljeta Dervenćane u Centru za kulturu očekuju najnovija filmska ostvarenja, a prvi hitovi u nizu na repertoar dolaze već naredne sedmice.

Kao i obično, bar jedna od dvije projekcije namijenjena je najmlađim a ovoga puta je to treći nastavak “Auta”. Iznenađen novom generacijom super brzih trkača, legendarni Munja Mekvin iznenada će biti izguran iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, biće mu potrebna pomoć ambiciozne mlade mehaničarke, Kruz Ramirez, koja ima sopstvene planove za pobjedu, plus inspiracija pokojnog fantastičnog Hadson Horneta i još par neočekivanih obrta. Režiser animiranog ostvarenja je Brajan Fi (Brian Fee), a glasove su posudili glumci Leon Lučev, Martina Čvek, Vili Matula, Dražen Kuhn, Žarko Potočnjak i drugi. Projekcija je zakazana za 18 časova.

Sa druge strane, od 20 časova, očekuje nas novi nastavak “Pirata s kariba”, koji nosi naziv “Salazarova osveta 3D”. Uzbudljiva avantura vodi nas do nesretnog kapetana Đžeka Speroua (Jack Sparrow) koji osjeća jake vjetrove loše sreće kako pušu u njegovom smjeru kad smrtonosni duhovi mornara, predvođeni strašnim kapetanom Salazarom (Havier Bardem), pobjegnu iz Ðavoljeg trougla odlučni ubiti sve pirate na moru, a posebno Đžeka. Njegova jedina nada za opstankom leži u legendarnom Posejdonovom trozubu, ali da bi ga pronašao mora stupiti u savez s prelijepom, briljantnom astronomkinjom Carinom Smyth (Kaya Scodelario) i tvrdoglavim mladim mornarom Henryjem iz Kraljevske mornarice (Brenton Thwaites). Na čelu Umiruceg galeba, svog žalosnog, malog, oronulog broda, kapetan Jack nastoji ne samo preokrenuti svoju zlu kob već i spasiti sopstveni život pred najstrašnijim i najpakosnijim neprijateljem s kojim se ikad suočio.

Oba ostvarena možete pogledati u srijedu (21. juna), a ulaz košta 4 marke.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here