Vijesti Kultura i obrazovanje Nova ponuda Glossa centra: Vikend-nastava za početnike u učenju njemačkog jezika

Nova ponuda Glossa centra: Vikend-nastava za početnike u učenju njemačkog jezika

0

Ukoliko ste početnik i želite da počnete da učite njemački jezik, a niste u mogućnosti da posjećujete redovne kurseve tokom radnih dana, Glossa – centar za njemački jezik Derventa nudi rješenje u obliku vikend-nastave za početnike.

Šta je zapravo vikend-nastava?

Riječ je o intenzivnom kursu njemačkog jezika koji je organizovan, kako njegov naziv i govori, vikendom. To znači da polaznik kurs posjećuje dva puta sedmično, subotom i nedjeljom, pohađajući svaki put po pet časova. Ukupan fond časova je isti kao i kod naših redovnih kurseva – 45 nastavnih jedinica. Nakon svega četiri i po sedmice kursa A 1.1, koliko vikend-kurs traje, polaznik je završio sa svim časovima A 1.1, te je spreman da pohađa naredni kurs, tj. A 1.2 u obliku vikend-nastave ili bilo kojeg drugog kursa (redovni kurs ili online-nastava). Vikend-nastava je organizovana prema istom planu i programu kao i naši redovni kursevi, kažu u Glossa centru Derventa.

Časovi se održavaju subotom i nedjeljom od 10 do 14:25 časova (sa jednom pauzom od 30 minuta i jednom od 10 minuta).

Kurs je namijenjen osobama kojima naši redovni termini kurseva iz organizacionih razloga ne odgovaraju.

Bilo da želite da učite njemački jezik iz hobija, zbog posla ili ličnog napredovanja, na pravom ste mjestu. Naši nastavnici koji su ujedno i certifikovani Goethe-isptivači će se pobrinuti da dođete zajedno do željenog nivoa znanja njemačkog jezika, kažu u Glossi.

Sve što treba da uradite jeste da se prijavite na mail [email protected], na telefon 066 848 261, sistemom razmjene poruka na našoj Facebook stranici Glossa – centra za njemački jezik Derventa ili lično u Glossinim prostorijama svakm radnim danom od 17.00 do 22.00 časova u Ulici Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here