Vijesti Najave i obavještenja “Unitradeova” februarska akcija: Sjajan popust na paket “Veliki + mali servis”

“Unitradeova” februarska akcija: Sjajan popust na paket “Veliki + mali servis”

0

Redovno servisiranje vozila je preduslov za sigurnost u vožnji i zadržavanje vrijednosti vozila. Stoga smo pripremili akcijsku ponudu servisnih paketa u kojoj do 28. februara možete iskoristiti 20 odsto popusta na dijelove za servisni paket “Veliki + mali servis”, kažu u derventskoj poslovnici “Unitrade”.

Veliki servis je uobičajeni naziv za servis koji obuhvaća izmjenu seta zupčastog remena koji je potrošni dio na vozilu. Puknuće dotrajalog remena može prouzrokovati veliku štetu na motoru. Uz izmjenu zupčastog remena važno je uraditi i izmjenu seta kanalnog (mikro) remenavodene pumpe i antifriza.

Osim toga, preporučuje se i izmjena stavki koje se inače odrađuju prilikom malog servisa što uključuje izmjenu motornog ulja te filtera (ulja, goriva, zraka i kabine). Motorno ulje podmazuje i štiti motor, povećavajući njegovu izdržljivost i osiguravajući mu optimalne performanse. Zahvaljujući smanjenom trošenju i boljoj zaštiti od korozije, motor postiže dulji životni vijek. Rezultat optimalnog podmazivanja i smanjenog trenja motora je i manja potrošnja goriva, podsjećaju u “Unitradeu”.

Uz vrhunsku uslugu, dijelove svjetskih proizvođača kvalitete prve ugradnje, te garanciju na veliki servis od 2 godine ili 80.000 prijeđenih kilometara, za vrijeme trajanja akcije iskoristite i 20% popusta na dijelove za servisni paket “Veliki+mali servis”.

Akcija vrijedi u “Unitrade” poslovnicama u Bihaću, Čapljini, Derventi, Jajcu, Ljubuškom, Mostaru, Orašju, Sarajevu, Stolcu, Širokom Brijegu, Tuzli, Vitezu i Živinicama.

Za informaciju o cijeni servisnog paketa za vozilo koje posjedujete kontaktirajte najbližu Unitrade poslovnicu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here