Vijesti Najave i obavještenja Novi filmovi u Centru za kulturu

Novi filmovi u Centru za kulturu

0

U četvrtak, 25. juna, očekuju nas projekcije dva nova filmska ostvarenja u derventskom Centru za kulturu.

page

„Izvrnuto-obrnuto“ je sinhronizovani animirani film u 3D tehnici koji prati odrastanje djevojčice Rajke koja se tek preselila sa porodicom u novi grad i sve to prihvata vrlo emotivno. Tema filma jesu upravo njene emocije i on prikazuje kako izgleda kada se na jednom mjestu nađu Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja… Režiser ovog ostvarenja je Pit Dokter, a originalne glasove su posudili Dajan Lejn, Ejmi Peler i drugi.

Nastavak „Jurskog parka“ po mnogim predstavlja najveću filmsku 3D avanturu ovoga ljeta. Režiser Kolin Trevorov uz pomoć Stivena Spilberga vodi nas u svijet čiji su stanovnici „oživljeni“ dinosaurusi, a to nikako ne može biti obična priča. Glavne uloge su pripale Krisu Pratu, Džadu Griru, Taju Simpkinsu i drugima.

Projekcija animiranog filma „Izvrnuto-obrnuto“ počinje u 18.00, a „Svijeta iz doba Jure“ od 20.00 časova. Cijena ulaznice iznosi 4 KM.

B. Nikolić – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here