Vijesti Magazin Novi sistem treninga, nova oprema, sauna…: Fitnes centar “Fit X” od sada...

Novi sistem treninga, nova oprema, sauna…: Fitnes centar “Fit X” od sada u modernom i funkcionalnom prostoru – FOTO

0

Fitnes centar “Fit X” ovih dana i zvanično je otvorio nove, moderne i bolje opremljene prostorije smještene u Ulici 1. maja (izmežđu marketa “Đurić” i “Goldi”, kod skretanja za Čardak).

Zbog epidemiološke situacije i zabrane okupljanja nismo bili u mogućnosti da napravimo otvaranje kakvo je prvobitno planirano, poručuju iz “Fit X-a”.

Počeli smo ponovo sa radom i odaziv je dobar, iako još dosta članova čeka da se priključi treninzima. Prije pojave virusa imali smo oko 150 članova koji su trenirali u grupama i dvadesetak onih sa kojima smo radili individualno, među kojima su sportisti koji podižu svoje performanse, osobe sa bolovima i povredama, fizičke pripreme za prijemne ispite i svi koji vole individualni rad, kaže trener Aleksandar Jeličić.

Korisnicima je sada na raspolaganju prozračan klimatizovan prostor od 300 kvadrata sa svim spravama i rekvizitima potrebnim za trening, ali i dodatni sadržaji i usluge poput finske saune, savjetnika za ishranu, široke ponude suplementa, kao i obezbjeđena parking mjesta.

Članovi sada imaju na raspolaganju više mogućnosti i bolje uslove koje ih mogu dovesti do fenomenalnih rezultata. Sada se više ne radi samo o dolasku na treninge i “papirima” sa ishranom, već su tu i sastanci, podrška, praćenje rezultata i mnoge druge stvari kako bi se saradnja podigla na što veći nivo, kaže Jeličić.

Dodaje da su mu podstrek za ovu aktivnost dali odlični rezultati klijenata koji su gubili kilograme, oporavljali se od povreda i bolova u leđima, postali zgodniji i zdraviji, čime su potvrdili da je “Fit X” na dobrom putu.

U narednom periodu cilj je dostići brojku od 200 stalnih članova koji tokom čitave godine preferiraju zdrav život, fizičku aktivnost i naravno dobar izgled. Trenutno radimo na novom sistemu rada koji se prvi put sprovodi na ovim prostorima i koji ćemo uskoro predstaviti našim članovima i kavnosti, otkriva Jeličić.

Novi prostor pruža maksimalan komfor

Sa organizovanjem grupnih treninga Jeličić je započeo prije nekoliko godina. Dodatni posao postepeno je prerastao u osnovno zanimanje, a samim tim postali su neophodni i veći prostori i bolji uslovi.

Počeo sam sa 3 ženske grupe, ali već nakon 2 mjeseca rada bila su popunjena sva mjesta. Nakon toga opština Derventa mi je na korištenje ustupila prostor od stotinjak kvadrata, takođe u Vatrogasnom domu. S obzirom da je sudbina tog objekta neizvjesna, a taj prostor je svakako postao premali, pronašao sam prostorije idealne veličine na odličnoj lokaciji u kojem sam svoje ideje mogao sprovesti u djelo, zbog čega sam zahvalan i firmi “Metal VNDF” vlasnika Pere Ore koja je pravila metalne konstrukcije i sprave, istakao je Jeličić.

Derventa Cafe

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here