Vijesti Sport Novi termini za baraž Tekstilac – Borac (Šamac)

Novi termini za baraž Tekstilac – Borac (Šamac)

0

Na osnovu članova 9. i 60. Pravilnika o fudbalskim takmičenjima, Takmičarska komisija FS RS razmatrajući predmet trajno prekinute utakmice baraža za popunu Prve lige FS RS odigrane 19.06.2013. godine u Derventi između Fudbalskih klubova “Tekstilac” Derventa i “Borac” Šamac, donosi sledeću:

Novi termini za baraz Tekstilac - Borac (Samac)

ODLUKU

Utakmica baraža za popunu Prve lige FS RS koja je odigrana 19.06.2013. godine u Derventi između Fudbalskih klubova “Tekstilac” Derventa i “Borac” Šamac, i trajno prekinuta u 68. minutu utakmice pri rezultatu 1:1 zbog smrti fudbalera Stojana Tomića, člana FK “Borac” Šamac, neće se registrovati postignutim rezultatom u momentu trajnog prekida utakmice.

U skladu sa članom 60. Pravilnika o fudbalskim takmičenjima FS RS, Takmičarska komisija FS RS utvrđuje sledeće termine odigravanja baraž utakmica za popunu Prve lige FS RS:

26.06.2013. godine, 17.30 časova, prva utakmica

Derventa: FK “Tekstilac” Derventa – FK “Borac” Šamac

29.06.2013. godine, 17.30 časova, druga utakmica

Šamac: FK “Borac” Šamac – FK “Tekstilac” Derventa

sportlive.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here