Vijesti Hronika Noviću jednomjesečni pritvor

Noviću jednomjesečni pritvor

0

Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Goranu Noviću iz Dervente zbog prijetnji opasnih po život upućenih tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Doboj Nataši Božičković, piše RTRS.

Pritvor je određen na prijedlog Republičkog tužilaštva.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske na području Dervente 10. juna lišili su slobode Gorana Novića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo napad na sudiju i javnog tužioca.

Osumnjičeni je u više navrata uputio ozbiljne prijetnje opasne po život okružnom tužiocu u Doboj, a koje su u direktnoj vezi sa poslom koji tužilac obavlja.

Osumnjičeni je tokom kriminalističke obrade u potpunosti priznao izvršenje krivičnog djela, saznaje RTRS.

Pretresom na više lokacija na području opštine Derventa pronađeni su predmeti i dokazi koji mogu poslužiti u daljem toku krivičnog postupku, navela je načelnica Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

RTRS

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here