Vijesti Društvo Novinari na okupu

Novinari na okupu

0

Derventsko udruženje novinara i dopisnika “UDiN” organizovalo je tradicionalno okupljanje članova. Na jednom mjestu bili su novinari i dopisnici iz Broda, Dervente, Prnjavora i Banja Luke.

Novinari na okupu

Novinarima se pridružio načelnik opštine Derventa Milorad Simić, koji je novinarima poželio uspješnu Novu godinu i obećao veću podršku, jer su dopisnici – novinari doprinijeli da se o Derventi čuje mnogo šire. Ovo je bila prilika da se razgovara o iskustvima u radu za proteklu godinu i o načinima unapređivanja rada i saradnje među kolegama.

Udruženje dopisnika i novinara opštine Derventa ima u planu realizaciju mnogih aktivnosti koje će doprinijeti poboljšanju uslova rada. U protekloj godini na upotrebu od lokalne vlasti udruženje je dobilo prostorije u kojima ima dio opreme, a da bi uslovi rada bili kvalitetniji potrebna je nabavka dodatne opreme, što će u mnogome olakšati rad novinara – dopisnika.

Udruženje je osnovano 2006. godine, a članovi su dopisnici – novinari republičkih i lokalnih elektronskih i pisanih medija.

Tekst: Nenad Simić 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here