Vijesti Magazin Novo u Derventi: Odjeća “Hertex” – za zadovoljne i modno osviještene dame...

Novo u Derventi: Odjeća “Hertex” – za zadovoljne i modno osviještene dame – FOTO

0

“Hertex” je uspješna porodična firma koja je počela sa radom 2001. godine, a bavi se proizvodnjom ženske modne konfekcije. Nakon Modriče, Doboja, Zenice, Banja Luke, Tuzle i Sarajeva, nedavno je osma poslovna jedinica ovog preduzeća otvorena upravo u našem gradu, na adresi Kralja Petra I broj 36 (kružna raskrsnica kod “Rampe”). 

Nakon konstantnog praćenja dešavanja na tržištu i odnosa ponude i potražnje, u maju 2018. godine ova modna kuća odlučila je da otvori butik i u Derventi.

Željeli smo damama iz Dervente i okoline ponudimo naš asortiman jer svaka žena danas zaslužuje priliku da za sebe odabere samo ono najbolje, te da bude zadovoljna i moderna, a upravo “Hertex” joj to i omogućuje. Naša inspiracija je zadovoljna i modno osviještena žena i u tom smislu, nudimo cjelokupan asortiman koji joj je potreban da se osjeća upravo tako, naglašavaju u “Hertexu”.

Prilikom izrade svakog komada odjeće vodi se računa o svim detaljima. Biraju se prvenstveno prirodni materijali, pa i ne čudi da u “Hertexovom” asortimanu preovladavaju pamuk i viskoza, ali i druge kombinacije.

Nakon odabira materijala, pristupamo kreiranju modela, što nije lagan posao. Cilj nam je zadovoljiti sve standarde koje zahtijeva jedna modno osviještena žena, pa tako najčešće kombinujemo klasične i aktuelne modne trendove, otkrivaju u ovoj modnoj kući, dodajući da cjelokupan asortiman plasiraju na domaćem tržištu.

Preduzeće, koje trenutno u različitim sektorima zapošljava 40 radnika, planira da u budućnost unaprijedi i poveća proizvodnju, te otvori nove poslovne jedinice.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here