Vijesti Magazin Novo u Derventi: U cvjećari „Decora“ pronaći ćete aranžmane za svaku priliku...

Novo u Derventi: U cvjećari „Decora“ pronaći ćete aranžmane za svaku priliku – FOTO

0
Aleksandar i Branka Stojčić

Dervenćani će od danas šarolike cvjetne aranžmane za svaku priliku moći nabaviti i u novootvorenoj cvjećari „Decora“, smještenoj u moderno opremljenom prostoru u Ulici 1. maja (u blizini OŠ „Nikola Tesla“ i kafe „Vagabond“).

Vlasnici Branka i Aleksandar Stojčić na ideju da pokrenu sopstveni posao došli su, ni manje ni više, nego prilikom priprema za sopstvenu svadbu. Ovaj mladi bračni par susreo se sa nedostatkom kvalitetnih i povoljnih svadbenih aranžmana, pa su odlučili to da promjene i Dervenćanima ponude više i bolje po povoljnim cijenama.

Bogata ponuda prirodnog i umjetnog cvijeća, buketa, aranžmana, raznog dekorativnog materijala, izrada maštovitih dekoracija za svečanosti poput vjenčanja, krštenja i ostalih prilika, samo su neke od usluga koje pruža “Decora”.

Posebno bih istakli kitice za svatove, koje izrađujemo i po narudžbi, pokone za goste, rekvizite i okvirove za fotografisanje, ukrasne balone i bidemajere, dakle sve potrebno za jedan kompletan svadbeni ugođaj. Tu su i dekoracije za rođendane i druge vrste slavlja, ukrasi za domove, a kod nas možete nabaviti i sve druge vrste svježeg cvijeća po pristupačnim cijenama, kaže Branka, dodajući da „Decora“ u svojoj bogatoj ponudi ima i nadgrobno cvijeće i drugi sličan asortiman.

U sve to možete se uvjeriti svakim radnim danom od 9 do 18 časova, kao i subotom od 9 do 13 časova, a ovaj mali umjetnički kutak možete upoznati i ako zapratite Instagram profil „Decora“.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here