Vijesti Kultura i obrazovanje Novo u ponudi Glossa centra: Vikend-nastava za početnike u učenju njemačkog jezika

Novo u ponudi Glossa centra: Vikend-nastava za početnike u učenju njemačkog jezika

0

Ukoliko želite da učite njemački jezik, a niste u mogućnosti da posjećujete kurseve njemačkog jezika tokom radnih dana u sedmici iz privatnih ili poslovnih razloga, Glossa – centar za njemački jezik Derventa organizuje vikend-nastavu.

Riječ je o intenzivnom kursu njemačkog jezika koji je organizovan, kako njegov naziv i govori, vikendom. Kurs je namijenjen osobama kojima redovni termini kurseva ne odgovaraju.

To znači da polaznik kurs posjećuje dva puta sedmično, subotom i nedjeljom, pohađajući svaki put po pet časova. Ukupan fond časova je isti kao i kod naših redovnih kurseva – 45 nastavnih jedinica. Nakon svega četiri i po sedmice kursa A 1.1, koliko vikend-kurs traje, polaznik je završio sa svim časovima A 1.1, te je spreman da pohađa naredni kurs, tj. A 1.2 u obliku vikend-nastave ili bilo kojeg drugog kursa (redovni kurs ili online-nastava). Vikend-nastava je organizovana prema istom planu i programu kao i naši redovni kursevi, kažu u Glossa centru Derventa.

Časovi se održavaju subotom i nedjeljom od 10 do 14:25 časova, sa jednom pauzom od 30 minuta i jednom od 10 minuta.

Zainteresovani se mogu prijaviti na mail [email protected], na telefon 066 848 261, sistemom razmjene poruka na našoj Facebook stranici Glossa – centra za njemački jezik Derventa ili lično svakm radnim danom od 17 do 22 časa u Ulici Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code