Vijesti Privreda Novo u ponudi „M-lidera“: Izrada i postavljanje kućnih brojeva

Novo u ponudi „M-lidera“: Izrada i postavljanje kućnih brojeva

4

Derventsko preduzeće „M-lider“ sugrađanima nudi mogućnost izrade i postavljanja kućnih brojeva.

Naime, opština Derventa jedna je od prvih lokalnih zajednica u kojoj od nove godine neće biti „bb“ adresa.

U skladu s tim naše preduzeće ponudiće sugrađanima mogućnost da kod nas naruče kućne brojeve. Cijena ploćice, izrađene prema svim propisanim pravilima, sa postavljanjem je 15 maraka. Zainteresovani sve što treba da urade jeste da putem mejla ili Vajbera pošalju rješenje o novom kućnom broju, kažu u M-lideru.

Preduzeće „M-lider“ osnovano je 2017. godine sa sjedištem u Derventi i bavi se trgovinom na veliko širokog asortimana kancelarijskog materijala. U ponudi ovog preduzeća nalaze se kancelarijski i potrošni materijali, računarska oprema, reklamno-poslovna galanterija, te kancelarijski i namještaj po mjeri.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem adrese e-pošte [email protected] ili na broj telefona 066 064 092.

Derventa Cafe

4 KOMENTARI

 1. Citat iz Derventa Cafe od 07.04.2017. gdje je navedeno da su sve aktivnosti u vezi sa kućnim brojevima fonansiraju iz donatorskih sredstava:
  Zasto građani plaćaju izradu tabli sa kucnm brojem?

  U okviru te komponente provodiće se aktivnosti na uspostavi i održavanju Adresnog registra i Registra prostornih jedinica. Projekat CILAP je zajednički projekat Republičke uprave za geodetske i imo- vinsko-pravne poslove RS, Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Federacije BiH i Geodetske uprave Kraljevine Švedske, čiji je cilj unapredeđe zemljišne administracije u RS i FBiH. Riječ je o donatorskom projektu Vlade Kraljevine Švedske i sve aktivnosti finansiraju se iz donatorskih sredstava

  • Da, formiranje “Adresnog registra” urađeno je donatorskim sredstvima, ali tu očigledno nisu uračunati i troškovi izrade kućnih brojeva. To je posao od pola miliona maraka, a stranci se sigurno ne razbacuju parama.

 2. Dabogda da opet to nije neka lopovska šema….kao projekat Adresnog centra donatorski a posle te “čekaju” opština policija katastar privatnici i druge ustanove da ti uzmu pare..
  Opština uzima za kućnu listu…katastar za posjedovni list….policija za izmjenu adrese boravka….privatnik za kućni broj…pa onda posle vjerovatno nastaju troškovi promjene dokumenata….
  Da ne računamo vrijeme koje treba građanin izgubiti da to sve “izganja”…..ludnica…
  Sve je to pametni izmisle da oderu i maltletiraju narod….lopovska šema …da se oderu građani koji nisu tražili nikakve izmjene….kome treba promjena kućnog broja nek plaća…sve se to može lijepo urediti bez nepotrebnih troškova…ali tu su razni interesi od privatnih do “društvenih” a narod deru li deru…

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here