Vijesti Društvo Nude repromaterijal, opremu i stručnu pomoć: “Agroposavina farm” organizuje ugovorenu proizvodnju “kornišona”

Nude repromaterijal, opremu i stručnu pomoć: “Agroposavina farm” organizuje ugovorenu proizvodnju “kornišona”

0

Obavještavaju se svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači da Poljoprivredna zadruga “Agroposavina farm” Derventa organizuje ugovorenu proizvodnju krastavca “kornišona”.

Proizvodnja će se organizovati za poznatog kupca uz obezbijeđene pakete repromaterijala i opreme za proizvodnju.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači za proizvodnju krastavca sa područja opštine Derventa čiji prihod ne prelazi 500 KM po članu domaćinstva imaju mogućnost sufinansiranja repromaterijala za početni paket (Start UP) putem IFAD projekta “RCDP-Program razvoja ruralne konkurentnosti”, koji je namjenski planiran za smanjenje siromaštva na selu, saopšteno je iz “Agroposavine”.

Takođe, poljoprivredni proizvođači će putem zadruge imati obezbijeđenu stručnu i drugu podršku u proizvodnji.

Zainteresovani sve dodatne informacije mogu dobiti u prostorijama zadruge u Šantićevoj ulici bb svakim radnim danom od 8 do 14 časova ili na telefone 053/312-091 i 065/000-496.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here