Vijesti Politika O Nacrtu zakona o gradu Derventa na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske...

O Nacrtu zakona o gradu Derventa na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske 22. septembra

0

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas da 12. redovna sjednica bude održana u utorak, 22. septembra, te da će se na njoj naći Nacrt zakona o gradu Derventa.

Pored toga na dnevnom redu je i Nacrt zakona o izmjeni i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srpske.

– Budući da Opština Derventa ispunjava sve zakonom propisane uslove za dodjelu statusa grada, neophodno je da se istovremeno sa Nacrtom Zakona o Gradu Derventa utvrdi i Nacrt zakona o izmjeni i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji, saopšteno je nakon nedavne sjednice Vlade Srpske.

Derventa je podršku za ovu inicijativu, nakon ispunjavanja zakonskih pretpostavki, dobila od najvažnijih institucija Srpske.

Čitav dnevni red zasjedanja pronađite OVDJE.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here