Vijesti Sport Prozivka “krojača”: Nastaviti sa dobrim rezultatima

Prozivka “krojača”: Nastaviti sa dobrim rezultatima

1

Nakon nešto više od dva mjeseca pauze danas su sa pripremama za nastavak sezone započeli fudbaleri FK Tekstilac Kort. Naime, novi šef struke derventskog prvoligaša Zoran Dragišić obavio je prozivku, a odmah potom prvi trening, koji je zbog vremenskih uslova, održan u Sportskoj dvorani.

Igrače je pozdravio član Upravnog odbora Milorad Subić, koji je izrazio očekivanje da će klub i u narednoj polusezoni nastaviti sa dobrim rezultatima.

– Mi smo nakon prvog dijela sezone zauzeli visoko četvrto mjesto na tabeli, a uprkos odlasku trenera Magazina, od nas se očekuje da nastavimo istim putem, za kojeg smatarmo da je dobar za klub i Derventu, te da ostanemo stabilan i ozbiljan klub. Želim vam da ostanete zdravi i bez povreda, a Marku Rastoviću čestitamo priznanje za najboljeg fudbalera dobojske regije, istakao je Subić, zaželivši Magazinu sreću u nastavku karijere.

Vlado Bjelić, član Upravnog odbora, zaželio je dobrodošlicu novom treneru „krojača“.

– Zahvaljujući dobroj polusezoni imamo dovoljan broj bodova, čime se otvaraju vrata mlađim fudbalerima, a ja se nadam da ćete dati sve od sebe u nastavku sezone. Pored najboljeg igrača regije Rastovića, bivši šef Magazin je proglašen najboljim trenerom, što znači da naš klub ima svoju težinu i značaj, poručio je Bjelić, poželivši sreću u pripremnim susretima.

Dragišić je izrazio zadovoljstvo što je dobio priliku da sarađuje sa klubom i igračima Tekstilca.

– Pokušaću da sve svoje znanje i energiju usmjerim ka tome da klub napravi još jedan iskorak. U zadnjih par sezona ostvareni su dobri rezultati, za šta moji prethodnici imaju velike zasluge, a u tom periodu klub je postao respektabilan u okvirima Srpske. Ipak, teren je jedino mjerilo, stavio je do znanja Dragišić.

Kapiten Dejan Plisnić izrazio je želju da ekipa zadrži timski duh koji ju je do sada krasio, poručivši igračima da je svaki trening nova prilika za dokazivanje.

Na prozivci 28 fudbalera
Prozivci su se odazvali Plisnić Dejan, Rastović Marko, Kovač Aleksandar, Jolović Dragan, Komlenović Vladanko, Đukić Nenad, Đuričić Saša, Duspara Zlatko,  Brković Milan, Susaković Igor, Brković Suzan, Gatarić David, Ćorić Dejan, Simić Siniša, Marić Dušan, Petrić Stefan, Vugdalić Benjamin, Pećić Duško, Đekić Dejan, Vukadinović Dražen, Vujičić Đorđe, Kovačević Davor, Plavšić Aleksandar, Georgije Jaćimović i Dino Malkić, dok su na probi Vučić Bojan, Vuković Marko i Savanović Mihajlo.

Na prozivci se nije pojavio Aleksandar Milaković, koji će najvjerovatnije karijeru nastaviti u inostranstvu, dok je neizvijestan i ostanak Nenada Đukića.

B. N. – Derventa Cafe

 

 

 

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here