Vijesti Društvo Obilježen Dan boraca Srpske: U pripremi knjiga o borcima Dervente – VIDEO

Obilježen Dan boraca Srpske: U pripremi knjiga o borcima Dervente – VIDEO

0

U Derventi živi 4.122 kategorisana borca od prve do sedme kategorije, 795 ratnih vojnih invalida, a tokom rata je 608 boraca poginulo radi stvaranja Republike Srpske, rekao je predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije opštine Derventa Čedo Vujičić na obilježavanju Dana boraca Srpskei Dana boračke organizacije.

– Mi koji smo stvarali Srpsku imamo najviše razumijevanja za sve probleme sa kojima se susreće naše društvo, i potpuno smo svjesni činjenice da trenutna ekonomska, politička i socijalna situacija ne ostavlja mnogo prostora za značajnije podizanje ukupnog standarda, rekao je Vujičić, dodajući da posebnu nadu imamo u Akcioni plan zapošljavanja i najavljeni program trajnog zbrinjavanja, koji bi uskoro trebalo da bude realizovan.

– Radimo na pripremi knjige o ratnim pričama i borcima Dervente, rekao je Dobrilović, predsjednik lokalne Boračke organizacije.

Više u prilogu TV K3:

TV K3

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here