Vijesti Društvo Dan žena u Derventi obilježen uz humanitarnu akciju – FOTO

Dan žena u Derventi obilježen uz humanitarnu akciju – FOTO

0

U organizaciji Udruženja žena, a pod pokroviteljstvom načelnika opštine Milorada Simića, u Centru za kulturu sinoć je održan osmomartovski prijem.

U ime Udruženja žena “Derventa” prisutne je pozdravila Jovanka Popović.

– Cilj nam je da okupimo, kao i svake godine, dame naše opštine, uz podršku načelnika opštine Milorada Simića. Želimo da omogućimo druženje žena iz sela i grada i stvarno nam je žao jer nismo u prilici da ih sve okupimo na jednom mjestu, istakla je Popovićeva, dok je Gordana Pijetlović poručila da uprkos različitim problemima sa kojim se žene susreću, proslavom se ženama ipak nastoji uljepšati ovaj dan.

Načelnik Simić svim ženama je čestitao 8. mart, praznik posvećen nježnijem polu, uz želje da se iz godine u godinu tim povodom okuplja sve više žena.

-Ovo je tradicionalno druženje koje treba njegovati. Okupljamo veliki broj žena, od mladih, do malo starijih i volio bih kad bi sve žene naše opštine prisustvovale ovom druženju. Ovo je najmanje što možemo uraditi i do sljedećeg viđenja želim svim ženama sve ono što se dragim osobama može poželjeti, rekao je načelnik Simić.

Lijepe želje povodom 8. marta uputio je i predsjednik Skupštine opštine Marijan Kljajić, a osmomartovsko druženje ponovo je imao humanitarni karaktera, jer su prikupljana sredstva za pomoć u liječenju petogodišnjeg Eldara Jusića.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here